Prvi RUN friendly hotel: Hotel Spa Golfer LifeClass Terme Sveti Martin

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/180703_terme_run.jpg

Terme Sveti Martin, osim što je nedugo Hotel Spa Golfer 4* u sklopu Termi prvi u Hrvatskoj usvojio standard Bike hotela, uskoro će postati i Run friendly hotel. Inicijativa za podizanje kvalitete usluge za trkače diljem svijeta krenula je od Berislava Sokača i njegovog tima iz projekta Run Croatia. Cilj projekta je organizacija utrka visokog standarda, ali i prodaja doživljaja, tj. promocija hrvatske turističke ponude.

Među prodajnim paketima tako će se naći RUN paket koji je u ovom resortu u potpunosti prilagođen svim potrebama trkača. Uključuje visoko kvalitetnu majicu, mapu za trčanje, različite ture za trčanje - od početnika do naprednog programa, zdravu ponudu pića i hrane u mini baru, energy barove, late checkout, posebni program masaža i nimalo manje važno, savršenstvo netaknute prirode, idealno za aktivni boravak na otvorenom.

“Uvođenje Run friendly koncepta u naše poslovanje nastavak je naše želje da brendiramo resort u pravcu Healthness resorta koji kod svojih gostiju potiče zdraviji stil života kroz fizičke aktivnosti, lokalnu hranu i kultivaciju uma. Nakon što smo prvi u Hrvatskoj zaslužili Bike hotel certifikat, iznimno nam je drago da smo prvi hotel u svijetu s Run friendly certifikatom, osiguravajući strastvenim trkačima, ali i početnicima, sve Run firendly usluge tijekom cijele godine. Veselimo se svakom kilometru koji se otrči u Međimurju”, istaknuo je generalni direktor Termi, Branimir Blajić, koji je i sam strastveni sportaš te inicijator mnogih sportskih događanja u okolici.

Terme Sveti Martin jedinstvena su destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.

Osim po ljekovitoj termalnoj vodi, lokalnim namirnicama u kuhinjama restorana, promicanju zdravog načina življenja i aktivnog odmora, Terme, ali i njihovi zaposlenici, poznati su po sportskom duhu i promicanju raznih sportova. Slogan „Svijet zdravih užitaka“ uistinu je utkan u svaki segment poslovanja pa tako i u brojne projekte i visoke standarde koje Terme s usvajaju.

Ostale vijesti