Prvi poziv za podnošenje projektnih prijedloga INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska

Slika /arhiva/020316_hung_cro.JPG

Prvi poziv za podnošenje projektnih prijedloga INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. objavljen je od strane Ureda premijera Mađarske kao upravljačkog tijela Programa te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU RH kao nacionalnog tijela u Programu.

Indikativni iznos Prvog poziva za podnošenje projektnih prijedloga (Call for Proposal) je 26,53 milijuna eura, raspoloživih za tri prioritetne osi:

  • Održivo korištenje prirodnih i kulturnih dobara
  • Suradnja
  • Obrazovanje

Prvi poziv otvoren je do 31. ožujka 2016. godine do 17 sati (po srednjeeuropskom vremenu), što je i isključivi rok za dostavu projektnih prijedloga.

Dokumenti za prijavu projekta s prijavnim obrascem (Application form) te ostalim relevantnim dokumentima te detaljan opis Poziva, uključujući pravila prihvatljivosti, dostave projekata i informacije mogu se preuzeti na službenim stranicama INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska.

U sedam pograničnih županija programski prihvatljivog područja, zajedničko tajništvo i kontakt točke organizirat će Informativne dane, a točni datumi i mjesta održavanja bit će naknadno objavljeni na službenim stranicama Programa.



Pisane vijesti