Prvi hostel na opatijskoj rivijeri primio prve goste

Slika /arhiva/opatija-by-bd.jpg

Prvi hostel na opatijskoj rivijeri hostel "Link" u Lovranu primio je prve goste, dobro puni svoje kapacitete, a već za Uskrs očekuje dobru posjećenost, doznaje se danas iz Milenij Hotela.

U hostelu "Link" očekuju mlađu populaciju tijekom cijele godine, ponajprije s tradicionalnih tržišta u okruženju, iz Slovenije, Italije, Austrije, ali i druge, odnosno sve kojima su dostupne avionske veze preko aerodroma na Krku, u Puli, Ljubljani, Trstu, Zagrebu i drugdje, kazao je danas voditelj korporativnih komunikacija Milenij Hotela Ivan Sarajlić.

U hostelu je uređeno 114 dvokrevetnih i trokrevetnih soba s kupaonicama. Otvoren je prije dva tjedna na mjestu nekadašnjeg hotela "Meridional", a investitor, hotelska tvrtka Milenij Hoteli, u taj je objekt uložio pet milijuna eura.

U sklopu hostela su kuhinja, self-service praonica, recepcija s blagovaonicom, bar s terasom, parkiralište i garderoba, a zamišljen je kao centralno mjesto održavanja raznih urbanih festivala, radionica, projekcija i drugih događanja koji će okupljati mlade ljude. (Hina)



Pisane vijesti