Promohotel - 27. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam

Slika /arhiva/120326-Rovinj-S008.jpg

Rovinj će od 28. do 31. ožujka biti domaćin 27. međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam Promohotela na kojem će sudjelovati 160 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije.

Oni će svoje proizvode izložiti na pet tisuća četvornih metara zatvorenog prostora i 500 četvornih metara otvorenog izložbenog prostora.

Posjetitelji će u jedinstvenom prostoru stare rovinjske tvornice duhana među ostalim imati priliku razgledati 11. međunarodnu izložbu autohtonih i ekoloških proizvoda Mediterana te specijaliziranu izložbu pod nazivom "Domaći proizvod za održivi turizam".

U sklopu sajma održat se i mnogi popratni događaji, stručni seminari i okrugli stolovi te stručne rasprave, među kojima se ističu "Kako poslovati s Nizozemskom", "Hrvatski autohtoni proizvod - proizvod na vratima turizma" te stručna rasprava "Hoteli interijerom komuniciraju strategiju" koju organiziraju Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Hrvatski interijeri i Hrvatska gospodarska komora.

Svrha tih stručnih skupova jest edukacija menadžera, vlasnika i direktora turističkih i ugostiteljskih objekata, turističkih djelatnika i svih zainteresiranih, te upoznavanje s novim projektima vezanim uz turizam. (Hina)
 



Najave