Promicanje odgovornog turizma: Europski natječaj za fotografiju

Slika 27. kolvoza 2009;eden-natj.gif


Europska unija traži fotografiju koja će na najbolji način predstaviti ideju održivog i odgovornog turizma.

Natječaj za najbolju fotografiju namijenjen je svima koji vole putovanja, a žive u jednoj od 27 država članica EU, država kandidata i EFTA/EEA država.

Rok za slanje fotografija je 18. rujna 2009. godine, a glavna nagrada je Sony VAIO VGN-P11Z/G prijenosno računalo.

Detaljnije upute nalaze se na web stranici www.EDENPhotoCompetition.eu

Dobrodošli na EDEN foto natječaj!
 
Jeste li ikada proveli odmor u nekoj od manje posjećenih turističkih destinacija diljem Europe? Želite li s nekim podijeliti to nezaboravno iskustvo? Vjerujete da odmor možete provesti na ekološki i socijalno prihvatljiviji način?
 
Opća uprava za poduzetništvo i industriju pri Europskoj Komisiji slavi „Europsku destinaciju izvrsnosti“ (European Destination of Excellence - EDEN) i poziva sve zaljubljenike u putovanja i fotografiju, s boravištem u jednoj od 27 zemalja članica ili u zemlji kandidatkinji, da sudjelujete  u EDEN foto-natječaju diljem Europe.
 
Koje je Vaše viđenje odgovornog turizma?
 
Prijavite svoj najbolje fotografije koje prikazuju kako ste odgovorno i originalno proveli svoj odmor u Europi i imate priliku osvojiti prijenosno računalo marke Sony VAIO VGN-P11 Z/G!
 
Posjećujući destinaciju, koja promovira i oslanja se na održivi razvoj turizma, iskazujete Vašu predanost odgovornom ponašanju prema bogatoj europskoj kulturnoj i biološkoj raznolikosti. Pronađite novi način da se prepustite uživanju u mnogim europskim prirodnim bogatstvima i osjetite savršeni sklad mješavine slikovitih krajolika, živopisnih zaselaka, pravih, domaćih ljudi i zanimljivih običaja. Natjecanje Vam pruža mogućnost da podijelite uspomene s putnicima entuzijastima diljem Europske unije i šire! Snimite neko europsko čudo prirode i pošaljite Vaše fotografije još danas!

Zadnji rok za prijave je 18. rujna 2009. godine.
 


Pisane vijesti