Proljetna ponuda hrvatskih odredišta u novom broju tipTravel magazina

Slika /arhiva/tipTravel_no_014.jpg

Četiri kvarnerska otoka, Rab, Krk, Cres i Lošinj, svaki sa svojom jedinstvenom i uzbudljivom pričom, tema su novog broja prvog hrvatskog online magazina o turizmu i putovanjima tipTravel magazine. Ovi otoci u proljeće privlače pažnju svih onih željnih novih avantura i doživljaja u jedinstvenom okruženju.

Također, u novom je izdanju predstavljeno zagrebačko kulturno proljeće, raznoliko i prepuno događanja, a prikazane su i brojne kulturne poslastice u Šibensko-kninskoj županiji. Teško će ovog proljeća biti odoljeti i jedrenju šibenskim arhipelagom, kao i šetnji kroz uvijek atraktivne nacionalne parkove Plitvička jezera i Krku.

U novome broju predstavljeni su uskrsni običaji u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, te otok Korčula na kojemu se u vrijeme Velikog tjedna održavaju veličanstvene procesije, čija tradicija seže u davnu 1301. godinu.

Novi broj tipTravel magazina donosi i veliki članak o sigurnosti putovanja, danas sve češćoj temi u turističkim krugovim, dok će gurmani pronaći ideju za zanimljiva gourmet putovanja, a ljubitelje koncerata, predstava i filmova očekuju ulaznice za zanimljiva događanja.

Od inozemnih destinacija predstavljen je Salzburg, a magazin donosi i preporuku za vikend u Ljubljani. U sklopu foto-natječaja, uredništvo magazina daruje novitete svojih partnera-nakladnika.

TipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan. Sva izdanja magazina mogu se pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin nalaze se na www.tiptravelmagazine.com



Pisane vijesti