Projektu Safe stay in Croatia dodijeljena nagrada za medijsku promociju sigurnosti

Slika /2021_ilustrac_f/210922_safestayincro.jpg

Hrvatska udruga menadžera sigurnosti na svečanosti dodjele Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2021. dodijelila je nagradu projektu Safe stay in Croatia u kategoriji medijske promocije sigurnosti, koju je u Opatiji preuzela ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac. 

„Nagrada Hrvatske udruge menadžera sigurnosti u kategoriji medijske promocije sigurnosti dodatna je potvrda kvalitete projekta Safe stay in Croatia, kojim smo Hrvatsku uspješno pozicionirali kao kvalitetno pripremljenu i odgovornu turističku destinaciju. Safe stay in Croatia je prvenstveno edukativni projekt kojim smo nastojali turističke dionike i turiste dodatno potaknuti na pridržavanje epidemioloških mjera. Projekt ima i informativnu vrijednost jer omogućava dostupnost relevantnih podataka na deset jezika što je prepoznato i na našim emitivnim tržištima. Sigurnost je važan aspekt ugodnog doživljaja destinacije, zato ovaj projekt želimo u budućnosti nadograditi i poboljšati. Ovim putem zahvaljujem djelatnicima u Ministarstvu turizma i sporta, koji su uložili trud u realizaciju ovog projekta, Hrvatskoj turističkoj zajednici te svim turističkim dionicima koji su prepoznali važnost projekta“, istaknula je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac prilikom preuzimanja nagrade.
 
Podsjetimo kako su kroz projekt Safe stay in Croatia osmišljeni protokoli poslovanja i postupanja u svim turističkim i s turizmom povezanim djelatnostima, a potporu u izradi protokola Ministarstvu su pružili Hrvatski zavod za javno zdravstvo te vodeća turistička i strukovna udruženja. 

Priopćenja