Produženi rokovi za prijave na javne pozive za poticanje slobodnog pristupa internetu i program razvoja centara za posjetitelje

Slika /arhiva/mint.jpg

S ciljem unapređenja konkurentnosti turizma Republike Hrvatske kroz omogućavanje korištenja besplatnog bežičnog pristupa Internetu, odnosno kroz jačanje javne turističke infrastrukture i konkurentnosti turističkih destinacija Hrvatske, Ministarstvo turizma produžilo je rokove za prijave na javne pozive za programe poticanja slobodnog pristupa Internetu u turističkim destinacijama (Hotspot Croatia) i poticanje razvoja centara za posjetitelje, na temelju kojih će dodijeliti ukupno pet milijuna kuna bespovratnih potpora. Rok za prijave na Program poticanja slobodnog pristupa Internetu u turističkim destinacijama (Hotspot Croatia) produžen je do 22. travnja 2014. godine, a sva dokumentacija dostupna je na stranicama Ministarstva turizma. Sredstva iz tog programa namijenjena su jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, a iznose ukupno dva milijuna kuna. Rok za podnošenje kandidatura na Program poticanja razvoja centara za posjetitelje produžen je do 30. travnja 2014. godine, a korisnici, uz jedinice područne (regionalne) samouprave - županije i javne ustanove, mogu biti i jedinice lokalne samouprave, dok je za cijeli program namijenjeno tri milijuna kuna.

S ciljem unapređenja konkurentnosti turizma Republike Hrvatske kroz omogućavanje korištenja besplatnog bežičnog pristupa Internetu, odnosno kroz jačanje javne turističke infrastrukture i konkurentnosti turističkih destinacija Hrvatske, Ministarstvo turizma produžilo je rokove za prijave na javne pozive za programe poticanja slobodnog pristupa Internetu u turističkim destinacijama (Hotspot Croatia) i poticanje razvoja centara za posjetitelje, na temelju kojih će dodijeliti ukupno pet milijuna kuna bespovratnih potpora.

Rok za prijave na Program poticanja slobodnog pristupa Internetu u turističkim destinacijama (Hotspot Croatia) produžen je do 22. travnja 2014. godine, a sva dokumentacija dostupna je na stranicama Ministarstva turizma. Sredstva iz tog programa namijenjena su jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, a iznose ukupno dva milijuna kuna.

Rok za podnošenje kandidatura na Program poticanja razvoja centara za posjetitelje produžen je do 30. travnja 2014. godine, a korisnici, uz jedinice područne (regionalne) samouprave - županije i javne ustanove, mogu biti i jedinice lokalne samouprave, dok je za cijeli program namijenjeno tri milijuna kuna.

Sve ostale informacije vezane za programe i javne pozive možete pronaći na web stranicama Ministarstva turizma, u rubrici „Potpore i krediti“.

Svi javni pozivi su raspisani na temelju Strategije razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020. godine, Strateškog plana Ministarstva turizma za razdoblje 2014.-2016. godine, Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2014. godinu i projekcije za 2015. i 2016. godinu, te točke II. Odluke Vlade o raspolaganju sredstvima Fonda za razvoj turizma.



Pisane vijesti