Prezentacija Kvarnera i Baške u Ljubljani

Slika /arhiva/120322-b1.jpg

U Predstavništvu HTZ-a u Ljubljani, u suradnji s TZ Kvarnera, održana je 22. ožujka 2012. godine prezentacija turističke ponude Baške i Kvarnera. Poseban je naglasak stavljen na promidžbu proljetnih programa na području Kvarnera i Baške u sklopu koje su predstavljene manifestacije „BAŠ OVCA – Proljeće u Baški“. 

Nazočne predstavnike slovenskih medija te predstavnike turističkih agencija pozdravili su direktor Predstavništva HTZ-a u Ljubljani, Goran Blažić te načelnik općine Baška, Toni Juranić. Direktorica TZ općine Baške, Majda Šale nazočnima je predstavila opću turističku ponudu Baške te programe „Baš ovca“ s naglaskom na posebno organiziranim vikendima koji uključuju besplatne planinarske izlete, brodske i  biciklističke ture, čiji primarni cilj je produženje turističke sezone te obogaćivanje pred i posezone.

Renata Vincek iz TZ Kvarnera novinare je upoznala s turističkom ponudom i aktivnostima kvarnerskog područja. Konkretnu turističku ponudu, wellness programe, raznovrsne modalitete smještaja i usluga, prepoznatljivu gastronomiju prezentirala je predstavnica Hotela Baška, Ivana Topić. Predstavnici turističkih agencija i slovenski novinari su nakon prezentacije imali prilike degustirati autohtone specijalitete.



Pisane vijesti