Prezentacija hrvatske turističke ponude nagrađena u Kazakhstanu

Slika /arhiva/Croatia-ll-www.jpg

Hrvatska turistička zajednica je za svoj nedavni nastup na sajmu KITF u gradu Almaty u Kazakhstanu, održanom od 25. do 27. travnja 2012. godine, nagrađena za aktivno sudjelovanje na ovoj turističkoj priredbi. Štand HTZ-a na kojem su kao suizlagači nastupile TZ grada Zagreba te putnička agencija Atlas, posjetio je kazakhstanski ministar turizma i sporta, Temirkhan Dosmukhambetov.

Prijašnjih godina na ovom su sajmu, pored TZ grada Zagreba nastupile i turističke zajednice Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske te Dubrovačko-neretvanske županije.

Interes brojne publike za hrvatsku turističku ponudu, promidžbene materijale te informacije o mogućnostima putovanja u hrvatska odredišta, od prvog dana sajma bio je iznimno velik te su svi uključeni izrazili zadovoljstvo nastupom i postignutim rezultatima.

KITF je vodeće događanje za putničku i turističku industriju u Kazakhstanu i središnjoj Aziji. Sajam okuplja više od 500 izlagača iz 36 zemalja te više od 6500 posjetitelja.

Kazakhstan je deveta po veličini država na svijetu u kojoj putovanja i turistički segment privrede bilježe veliki porast u zadnjih nekoliko godina. Almaty je komercijalni centar Kazakstana koji je zračnim linijama povezan s brojnim turističkim odredištima.
 



Pisane vijesti