Predstavljena akcija “Biciklom do Motovuna“

Slika /arhiva/130722-bic1.jpg

Danas je u BIC-u (Biciklističkom info centru) u Zagrebu održana konferencija za medije na kojoj su se predstavili Ambasadori Slobodne zone Motovun koji će u trodnevnoj biciklističkoj karavani odvoziti 318 km do obećane filmske zemlje. Udruga Moj bicikl i Motovun film festival po prvi puta organiziraju biciklističku karavanu s ciljem promocije Festivala. Dvadeset Ambasadora će promicati pozitivne ideje, kreativnost, filmsku kulturu i vožnju biciklom kroz sva mjesta i gradove kojima će prolaziti.

Biciklistički ambasadori Motovun film festivala su ljudi različitih životnih interesa kao i različite dobi, a zajednička im je ljubav prema vožnji biciklom i filmovima.

Ambasdore je predstavila Darinka Jug, predsjednica udruge Moj bicikl te je pozdravila prisutne goste kao i gradonačelnika Milana Bandića te zahvalila na povjerenju i partnerstvu, kao i Sunce osiguranju, koje je omogućilo da svi Ambasadori budu osigurani tijekom puta i studiju Bruketa&Žinić na specijalnim majicama od organski uzgojenog pamuka kojima daruju Ambasadore.



Pisane vijesti