Predstavljanje rezultata istraživanja „Stavovi i potrošnja turista u Hrvatskoj - TOMAS Ljeto“

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/mint2018_1.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo vas na predstavljanje rezultata istraživanja „Stavovi i potrošnja turista u Hrvatskoj - TOMAS Ljeto 2017.“ koje je proveo Institut za turizam od srpnja do listopada 2017. godine u sedam primorskih županija obuhvativši 67 većih mjesta duž obale te na otocima na uzorku od 5.950 ispitanika.
 
Prezentacija rezultata istraživanja „Stavovi i potrošnja turista u Hrvatskoj – TOMAS ljeto“ održat će se u utorak, 6. veljače 2018. s početkom u 11:00 sati, u Ministarstvu turizma, dvorana na 1. katu, Prisavlje 14, Zagreb.
 
Rezultate istraživanja kao i važnost ovog projekta predstavit će ministar turizma Gari Cappelli, direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić te voditeljica projekta „TOMAS Ljeto“ u Institutu za turizam, Zrinka Marušić.     
 
Istraživanje „TOMAS Ljeto“ provodi se od 1987. godine na inicijativu Ministarstva turizma, a u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom te pruža aktualne i detaljne informacije o profilu turista koji dolaze u Hrvatsku, njihovim motivima dolaska, dnevnoj potrošnji, zadovoljstvu u destinacijama i slično. Posljednje istraživanje „TOMAS Ljeto“ provedeno je u Hrvatskoj 2014. godine.

Najave