Predstavljanje projekta UNIverzI-JA-DA

Slika /arhiva/mint.jpg

Projekt UNIverzI-JA-DA, koji je pokrenula Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), ulazi u drugu fazu. Ovim se projektom dodjeljuju financijska sredstva najboljim studentskim projektima u rješavanju zadataka tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine. HAMAG-BICRO je zajedno s partnerima Ministarstvom turizma, Gradom Zagrebom i udrugom Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016 između 44 prijavljena projekta odabrala 10 studentskih timova s najboljim idejama koji kao finalisti natječaja dobivaju novčanu nagradu te priliku realizirati svoj projekt.

Studentima finalistima omogućeno je da se na stvarnim zadacima i uz podršku mentora educiraju i upoznaju s poduzetništvom te realiziraju svoju inovativnu ideju i na taj način dobiju priliku postati jednima od budućih pokretača gospodarstva i aktivno sudjelovati u turističkoj promociji Zagreba, Rijeke, ali i cijele Hrvatske.

Ministarstvo turizma RH financira realizaciju dvaju pobjedničkih projekata iz kategorije "Turistička promocija hrvatske kulture i sporta" u iznosu od 200.000 kuna.

Predstavljanje projekta UNIverzI-JA-DA će se održati u utorak, 19. siječnja 2016. u 11.00 sati (prostori udruge EUG Zagreb-Rijeka 2016, Zagreb, Trg Dražena Petrovića 1)

Medijima će se obratiti predstavnici organizatora, predstavit će se pobjednici natjecanja, a potom će sudionici konferencije biti otvoreni za izjave. U ime Ministarstva turizma sudjelovat će zamjenik ministra dr. sc. Daglas Koraca.



Najave