Predstavljanje ovogodišnjeg izdanja utrke 'Tour of Croatia'

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo vas na konferenciju za novinare, povodom predstavljanja ovogodišnjeg izdanja utrke 'Tour of Croatia', na kojoj će sudjelovati ministar turizma Anton Kliman, u ponedjeljak, 4. travnja 2016. godine u 18 sati, Matis Absolut Lounge, Trg Stjepana Radića 3, Zagreb.

Uzvanicima će se, uz ministra Klimana te organizatore Vladimira Miholjevića, sportskog i tehničkog direktora te Ivana Črnjarića, event i marketing direktora utrke, obratiti i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić te direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

Iznimnu važnost projekta Tour of Croatia, međunarodnog događanja u predsezoni za turističku promociju Hrvatske potvrđuje i televizijski prijenos na čak 6 kontinenata na 90 TV postaja, uključujući Eurosport koji će slike Hrvatske izravno donositi u 54 europske zemlje.

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia ove će se godine održati od 19. do 24. travnja 2016. godine, u 6 etapa, a velika je novost da će na ovogodišnjem izdanju nastupiti timovi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), kao i neke od trenutno najvećih svjetskih biciklističkih zvijezda.



Najave