Predstavljanje knjige "Mali iznajmljivač - Veliki posao"

Slika /arhiva/MIVP_iznajm_book.png

Vlasnica prvog Savjetovališta za obiteljski smještaj Anamarija Cicarelli, poziva na predstavljanje nove knjige "Mali iznajmljivač - Veliki posao" koja će se održati u hotelu Le Meridien Lav na Danima male brodogradnje u okviru Sajma turističkih atrakcija (Split, 30. travnja 2015. u 15.00 sati). 

Savjetovalište za obiteljski smještaj koje djeluje pod generalnim pokroviteljstvom Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, odnedavno i pokroviteljstvom Zagrebačke banke, tj njegova voditeljica Anamarija Cicarelli, autorica je druge knjige namijenjene malim iznajmljivačima.

Nakon izlaska prve knjige “Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja” u kojoj su predstavljene osnove poslovanja u obiteljskom smještaju nova knjiga donosi niz novih, aktualnih, detaljnih i korisnih informacija vezanim za sve segmente poslovanja u obiteljskom smještaju.

Savjetovalište za obiteljski smještaj organiziralo je niz predavanja i edukacija za male iznajmljivače od Istre do Dubrovnika, uključujući i ruralne destinacije, proveli su istraživanje među malim iznajmljivačima, surađivali sa sličnim talijanskim i američkim savjetovalištima, održali brojna savjetovanja te je, uz partnerstvo TZ Splitsko-dalamatinske županije, nastala nova knjiga koja je ujedno dio istoimenog projekta koji će trajati tri godine.



Najave