Predstavljanje Hrvatske i Zadra u prostorijama nogometnog kluba Tottenham

Slika /arhiva/120511-lond1.jpg

U londonskom domu poznatog hrvatskog nogometaša Luke Modrića, u klupskim prostorijama nogometnog kluba Tottenham, održana je prezentacija grada Zadra i Garden festivala za britanske novinare i poslovne partnere.

Na prezentaciji, koja se održava već treću godinu, u organizaciji TZ grada Zadra i Predstavništva HTZ-a u Londonu te u suradnji s gradom Zadrom, okupilo se trideset novinara te brojni drugi gosti. Događanju se odazvao svakako i Luka Modrić, inače rodom iz Zadra, koji je rado dijelio autograme i fotografirao se s britanskim novinarima kojima je poklonio i majice svojega matičnog kluba kao i potpisane nogometne lopte.

Gostima se obratio zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović, prikazan je film o Zadru i turističkoj ponudi Zadra i Šibenika te o Garden festivalu, koji se ove godine održava u Tisnom na otoku Murteru, a događanje je uveličao i hrvatski veleposlanik u Velikoj Britaniji, Ivica Tomić.

Neki od nazočnih novinara već su posjetili Zadar, a općenito su iskazali interes za ponudu i događanja u Zadru, izrazivši zelju za skorim posjetom Zadru i Hrvatskoj. U prilog navedenom, tijekom večeri organizirana je nagradna igra kojom je dvoje novinara osvojilo vikend za dvije osobe u Zadru.



Pisane vijesti