PREDSTAVLJANJE 'ADRIATIC PRIVILEGE CARD ISTRA'

Slika /arhiva/apc-adriaticcard-istra.jpg

Pozivamo vas na predstavljanje 'ADRIATIC PRIVILEGE CARD ISTRA', koje će se održati 31. ožujka 2010. u 12 sati, u prostorijama Turističke zajednice grada Pule, Forum 3.



ADRIATIC PRIVILEGE CARD je turistička kartica s popustima (10-50%) na brojne usluge na cijeloj hrvatskoj obali koja omogućuje kvalitetnije, opuštenije i jeftinije putovanje.

ADRIATIC PRIVILEGE CARD može se koristiti u hotelima, apartmanima, restoranima, lounge barovima, wellness centrima, noćnom životu, kulturnim znamenitostima, prodavaonicama, na izletima, pri iznajmljivanju rent-a-cara, brodova, vezano uz sportske aktivnosti, na festivalima te za mnoge druge usluge.

ADRIATIC PRIVILEGE CARD prilagođen je svakodnevnim potrebama turista. Uz svaku kupljenu karticu na poklon se dobiva bogato opremljena brošura osmišljena kao selektivni vodič kroz županije na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku.

Cijena APC-a je 120 kn, a počinje vrijediti 10 dana od dana aktivacije. Kartica se aktivira upisom datuma i imena na poleđini kod prvog korištenja.

Kartica će se moći kupiti u poslovnicama Hrvatske pošte, Kompasa, kioscima Glasa Istre, turističkim zajednicama Istre, putničkim agencijama, suvenirnicama i drugim frekventnim lokacijama u svim većim gradovima na obali i u unutrašnjosti Istre.

Početak prodaje planira se za Uskrs 2010. godine, a naklada za ovu godinu je 100.000 primjeraka. Za početak bit će objavljena posebna brošura za Istru, te tijekom lipnja i za cijeli Jadran.
 

Najave