Predsezonske eko akcije i gastro ponuda otoka Krka

Slika /arhiva/Logo-Kreko-300x300.jpg


Svibanjske eko aktivnosti u općini Omišalj odvijaju se pod nazivom „KreKo“, manifestacija koja promiče zdravu društvenu okolinu te svijest o zaštiti životne sredine kod djece i odraslih.

Tijekom tri svibanjska vikenda biti će predstavljene tematske cjeline gastro ponude otoka Krka: šparoge i mladi sir, janjetina i plava riba, propćili su iz TZ općine Omišalj.

KReKo, najveća ekološka manifestacija općine Omišalj, pokrenuta 2011. godine kao kulturno-zabavni i edukativni projekt čija je svrha poticati i razvijati svijest o ljepotama i očuvanju okoliša kao prepoznatljive vrijednosti otoka.

Manifestacija se održava svaki vikend u mjesecu svibnju te je, uz “Gastronaut” – posebno osmišljenu ponudu u ugostiteljskim objektima, manifestacija praćena raznim sportskim, zabavnim i edukativnim sadržajima, sajmovima autohtonih proizvoda i cvijeća te posjetima ornitološkom parku Jezero.
 



Pisane vijesti