Poziv za medije: Ministar turizma u Vinkovcima na radnom sastanku s ključnim predstavnicima turističkog sektora RH

Ususret glavnom dijelu turističke 2019. godine te ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma koji će se održati u Slavoniji, ministar turizma Gari Cappelli će u petak, 22. ožujka 2019. godine, posjetiti Vinkovce gdje će održati radni sastanak s ključnim predstavnicima turističkog sektora Republike Hrvatske. Sastanak će se održati u hotelu Admiral u Vinkovcima, a izjave za medije predviđene su u hotelu u 13:30 sati.

​Radnom sastanku prethodit će, s početkom u 10:00 sati, susret ministra turizma s direktorima inozemnih predstavništava Hrvatske turističke zajednice koji će se također održati u hotelu Admiral.

Ovaj sastanak tradicionalni je susret dionika turističkog javnog i privatnog sektora, odnosno predstavnika udruga u turizmu, turističkih agencija, zračnih luka, hotelijera, privatnog smještaja, ugostitelja, javnih ustanova, predstavnika komora, županijskih turističkih zajednica, udruga za hitnu medicinu, udruga za zaštitu i spašavanje te brojnih drugih udruga i institucija koje zajedno djeluju cijele godine u cilju kvalitetne i sigurne turističke godine. Na sastanku će biti predstavljen dosadašnji tijek, ali i očekivanja od nadolazećeg dijela turističke godine te će ključni dionici u turizmu razmijeniti mišljenja i ideje o tome kako dodatno unaprijediti kvalitetu usluge i ponude u turizmu, ali i razmotriti inicijative kako odgovoriti na eventualne izazove tržišta kako bi dodatno doprinijeli uspješnom nastavku ove turističke godine.

Najave