Poziv za medije: Ministar turizma potpisuje ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za Regionalni centar kompetentnosti u Osijeku

Poštovani, ministar turizma Gari Cappelli će u petak, 26. lipnja 2020. godine u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije potpisati ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za Regionalni centar kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu u Osijeku.

Svečano potpisivanje održat će se u petak, 26. lipnja 2020. godine u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije (Županijske ulica 4, Osijek) s početkom u 09:30 sati.
 
Izjave za medije predviđene su nakon završetka svečanog potpisivanja u 10.00 sati.

Za koncept regionalnih centara kompetentnosti osigurano je više od 500 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda te Europskog fonda za regionalni razvoj. U sektoru turizma i ugostiteljstva imenovano je šest regionalnih centara kompetentnosti, odnosno Srednja škola Zabok, Turističko-ugostiteljska škola Split, Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Ugostiteljska škola Opatija, Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula te Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik.

Najave