POZIV ZA MEDIJE: ministar turizma Gari Cappelli u radnom posjetu Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

U petak, 17. svibnja 2019. godine, ministar turizma Gari Cappelli posjetit će Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji gdje će se susresti s dekanicom dr. sc. Dorom Smolčić Jurdana i suradnicima te sudjelovati na panel raspravi pred studentima. Panel rasprava na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održat će se u petak, 17. svibnja 2019. godine s početkom u 9 sati, dvorana 3, FTHM-a, Primorska 42, Ika. Izjave za medije predviđene su u 9:30 sati.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu jedina je sveučilišna ustanova u Republici Hrvatskoj u potpunosti usmjerena na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma, ugostiteljstva i održivoga razvoja, koja izvodi programe preddiplomskoga i diplomskoga sveučilišnog studija, poslijediplomskoga doktorskog studija, kao i programe cjeloživotnoga obrazovanja.

Također, Fakultet svojim studentima i nastavnici ma osigurava unutarnju i vanjsku mobilnost kroz Erasmus programe te kroz Ceepus mreže: Education Without Frontiers i Amadeus.

Znanstvena, nastavna i stručna aktivnost Fakulteta prepoznata je ne samo u Republici Hrvatskoj, već i u široj regiji. Fakultet je nositelj mnogobrojnih stručnih i znanstvenih projekata u zemlji i inozemstvu te organizator znanstvenih i stručnih konferencija i okruglih stolova.

Na panel raspravi ministar Cappelli će odgovarati na pitanja studenata vezana uz tržište rada i zapošljavanje mladih u turizmu, zakonsku regulativu iz djelokruga Ministarstva turizma, strategiju razvoja turizma i turističku politiku, investicije u turizmu te ostale teme aktualne turističke teme.

Najave