POZIV ZA MEDIJE - Ministar Cappelli u Ravnoj Gori: Potpisivanje Sporazuma o suradnji na kreiranju, razvoju i promociji turističkog branda regije „Gorski kotar“

Ministar turizma Gari Cappelli, u utorak, 12. ožujka 2019. godine, posjetit će Ravnu Goru povodom potpisivanja Sporazuma o suradnji na kreiranju, razvoju i promociji turističkog branda regije „Gorski kotar“. Uz ministra Cappellija na svečanosti potpisivanja sporazuma sudjelovat će direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, direktorica Turističke zajednice Primorsko-goranske županije Irena Peršić Živadinov te predstavnici općina, odnosno gradova i turističkih zajednica Brod Moravice, Čabar, Delnice, Fužine, Lokve, Mrkopalj, Ravna Gora, Skrad i Vrbovsko.

Svečanost potpisivanja Sporazuma o suradnji na kreiranju, razvoju i promociji turističkog branda regije „Gorski kotar“ održat će se u utorak, 12. ožujka 2019. godine s početkom u 11:30 sati, u prostorijama zgrade SPC 'Goranka', Ivana Gorana Kovačića 174, Ravna Gora.

Izjave za medije predviđene su nakon svečanog potpisivanja u 12.20 sati.

Cilj navedenog sporazuma je uspostava zajedničke suradnje vezane uz kreiranje, razvoj i promociju turističkog branda koja obuhvaća aktivnosti izrade strateških dokumenata namijenjenih razvoju i promociji turizma regije Gorski kotar u razdoblju od 2019. do 2025. godine, a na temelju kojih će se objediniti i usuglasiti razvojne i marketinške aktivnosti lokalnih turističkih zajednica i jedinica lokalne samouprave.

Najave