Poziv na radionicu: osmišljavanje i razrada projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Eramus+: Sport

Slika /AAA_2020_MINTIS/sport_arhiva/200124_erasmussport.jpg

Središnji državni ured za šport u suradnji s Hrvatskim olimpijskom odborom organizira drugu besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+ Sport.

Središnji državni ured za šport u suradnji s Hrvatskim olimpijskom odborom organizira drugu besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+ Sport.

Radionica za područje Slavonije, Baranje i Srijema održat će se 23. siječnja 2019. godine u Osijeku, Kneza Trpimira 23, Nastavno sportska dvorana "Gradski vrt" - VIP SALON s početkom u 10:00 sati.

Sudjelovanje na radionici moguće je isključivo putem prijave za predstavnike športskih udruga, uključujući i volontere športskih udruga, koji prijave moraju poslati u ime organizacije. Samo jedan predstavnik iz svake organizacije može sudjelovati na radionici. Broj sudionika radionice ograničen je na 30 nakon čega se prijave zatvaraju.

Radionica će omogućiti sudionicima stjecanje primjenjivih znanja. U prvom dijelu radionice imat će priliku naučiti kako registrirati športsku udrugu na portalu Europske komisije, što će odmah moći i učiniti. Zatim, gdje pronaći i kako pripremiti odgovarajuće obrasce, te gdje se nalazi vodič za prijavitelje i ostala dokumentacija. U drugom dijelu radionice održat će se praktične vježbe iz izrade projektnog prijedloga. Stoga sudionici trebaju, ako imaju mogućnost, ponijeti sa sobom prijenosno računalo. Molimo da prijenosno računalo bude spremo za uporabu (puna baterija).

Organizator osigurava osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice. Predviđeno trajanje radionice je do 15:00 sati.

Napomene:

Očekujemo sudionike koji već razmatraju prijavljivanje na natječaje za Erasums + Sport program kako bismo im pomogli u detaljnoj razradi njihovih projektnih ideja.

Molimo sudionike radionice da prije dolaska na istu pročitaju opće informacije o projektu koje se nalaze na ERASMUS+: SPORT 2019

Pisane vijesti