Potpuno obnovljeni dubrovački Hotel Kompas primio prve goste

Slika /arhiva/P-FAH-H8270393.jpg

Dubrovački hotel Kompas nakon višemjesečne temeljite obnove, u koju je kompanija Jadranski luksuzni hoteli (JLH/ALH) uložila gotovo 104 milijuna kuna, u četvrtak je otvoren i primio je prve goste, izvijestili su iz JLH-a.

Obnova tog hotela trajala je deset mjeseci, a spomenutom investicijom hotel je s tri zvjezdice 'prešao' na četiri uz izmjenjenost svih unutarnjih i vanjskih prostora s naglaskom na modernost, jednostavnost i udobnost.

Hotel sada gostima nudi smještaj u 173 smještajne jedinice, uključujući pažljivo uređene i dizajnerski osmišljene sobe i apartmane, a novosti ima i u gastronomskoj ponudi u preuređenom restoranu, 'lounge' baru uz šetnicu uvale Lapad i baru na najvišem katu hotela s kojeg se pruža pogled na Lapad i Elafitsko otočje.

Nova konferencijska dvorana uz najnoviju tehničku opremu može primiti 400 osoba, a tu je i potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom.

Iz JLH-a ističu da će hotel Kompas biti otvoren cijelu godinu te da već sada bilježe interes gostiju s međunarodnog turističkog tržišta, kao i da će u idućim mjesecima u njemu biti dosta međunarodnih skupova i konferencija.

(Hina)



Pisane vijesti