Posebno predstavljanje TZ Kvarnera na sajmu IFT u Beogradu

Slika /arhiva/Kvarner-o-logo.jpg

U suradnji s udrugom vinara „Žlahtina“ iz Vrbnika i Hrvatskom turističkom zajednicom, TZ Kvarnera priređuje posebno predstavljanje pod nazivom „Vrbnička žlahtina party“, koja će uključivati degustacije vina i pjenušaca uz male gastro zalogaje od domaćeg pršuta, sira i slane ribe, glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje na dan otvorenja sajma ITF u Beogradu, u četvrtak 23. veljače, te u petak 24. veljače, kada se očekuje najveći posjet iz poslovnog sektora.

Predstavljanje će posebno najaviti pohod Žejanskih zvončara, koji će na sajmu i na štandu dijeliti promidžbeni letak s pozivom na odmor u domaćinstvima zajamčene „Kvarner Family“ kvalitete. Također, „Vrbnička žlahtina party“ imat će poveznicu i u predstavljanju raznih programa aktivnog odmora na otoku Krku, a posebice i programa pod nazivom „Putevima vrbničke žlahtine“.

Posebno zanimljiva bit će animacija na štandu i nagradne igre, u kojima će nagrade biti od besplatnog boravaka na Kvarneru do suvenir-poklona. Nagrade su osigurali gospodarski subjekti s Kvarnera i to Hoteli Baška iz Baške, Jadranka Hoteli iz Malog Lošinja, Hoteli Milenij iz Opatije, Hotel Malin iz Malinske, Hotel Kukuriku iz Kastva, Hotel – Villa Kapetanović iz Opatije, autokamp Njivice, privatni smještaj obitelji Širola iz Kastva, udruga Žlahtina iz Vrbnika, Katarina Line, i drugi.

TZ Kvarnera pozvala je na predstavljanje najvažnije partnere i predstavnike medija. Bit će to ugodna prilika za upoznavanje s novostima turističke ponude regije Kvarner i razmjenu iskustava u izravnom kontaktu s predstavnicima hotela i agencija, kao i Turističke zajednice Kvarnera.

Na sajmu sudjeluje više od 40 zemalja s gotovo 900 izlagača, zemlja partner je Turska, a očekuje se posjet oko 60.000 posjetitelja. Pod okriljem Sajma turizma održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina BEOWINE.



Pisane vijesti