Poreč ugostio belgijsku radio postaju Bel Rtl

Slika /arhiva/110701-porecc.jpg

Jedna od najpopularnijih frankofonih belgijskih radio stanica, radio Bel Rtl, za posljednje epizode vrlo slušane jutarnje emisije Beau Fixe, izabrao je Poreč kao odredište iz kojeg se u razdoblju od 27. lipnja do 1. srpnja 2011. godine svakodnevno izravno uključivao u program.

U hotelu Valamar Club Tamaris postavljen je improvizirani studio, a vrlo zanimljiv i dinamičan radio-program upotpunile su brojne „audio“ razglednice iz čitave Istre i Kvarnera te zanimljivi, uglavnom lokalni sugovornici.

Svakodnevno pozorno slušajući program i odgovarajući na pitanja, slušatelji su imali prilike osvojiti i atraktivne nagrade – tjedan dana za 2 osobe u Poreču, što je svakako ovu emisiju i radio javljanje učinilo još zanimljivijim.

Zahvaljujući svakodnevnom javljanju na samom početku sezone, gotovo 200.000 belgijskih slušatelja moglo je čuti puno zanimljivih i atraktivnih informacija o Poreču, Istri i Hrvatskoj općenito, što će, nadamo se, onim još neodlučnim slušateljima pomoći da upravo Istru i Hrvatsku odaberu kao odredište u kojem će provesti svoj godišnji odmor.

Gostovanje komercijalnog radija Bel Rtl, u potpunosti je iniciralo te koordiniralo Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Bruxellesu.

Projekt je realiziran i uz suradnju s avioprijevoznikom Ryanair, koji je prije tjedan dana po prvi puta povezao Pulu i Bruxelles linijom koja će trajati cijelo ljeto, hotelskom kućom Valamar iz Poreča koja sponzorira boravak, dok su turističke zajednice Istarske županije i Poreča pomogle u kreiranju i realizaciji sedmodnevnog programa.



Pisane vijesti