Porasti prometa Unilinea

Slika /arhiva/uniline-agency-L.jpg

Turistička agencija Uniline iz Pule prošle je godine ostvarila 270 milijuna kuna ukupnog prometa, što je rast od gotovo 7 posto u odnosu na 2012., izvijestili su danas iz te agencije.
Različite usluge Unilinea prošle je godine koristilo više od 360 tisuća domaćih i stranih gostiju, od kojih je najviše bilo iz Njemačke, te iz Italije, Austrije i Skandinavije.

Dosta korisnika imali su lani, kako navode, i iz Nizozemske, Češke, Mađarske, Hrvatske i Slovenije, kao i iz zemalja Dalekog istoka (Kina, Japan, Južna Koreja, Hong Kong, Tajland).
Iz Unilinea napominju i da je njihovu web stranicu prošle godine posjetilo gotovo 6 milijuna ljudi ili 20 posto više nego u godini prije, a posjeti te stranice bili su iz 200 zemalja svijeta.

Dodaju i da su u sklopu jednog od svojih najvažnijih segmenata servisnih usluga prodali 145 tisuća ulaznica za različita događanja i nacionalne parkove, što je 5 posto više u odnosu na 2012.

Sustavni rast i ostvarenje zacrtanih poslovnih planova rezultirali su i dodatnim rastom broja zaposlenika, pa ih je sada ukupno gotovo 250 zaposlenika u deset poslovnica diljem

Hrvatske, uredima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji i Kini, a kompanija ima i predstavnike u Japanu, Kini i Koreji te Tajlandu.

Članica Uprave Unilinea Sandra Gobin ističe da je 2013. za tvrtku bila uspješna godina u kojoj su ostvarili zacrtane planove, a najavljuje da i u idućim godinama planiraju dodatno širenje i rast, ponajprije na tržištima Dalekog istoka, SAD-a, Kanade i Brazila. (Hina)



Pisane vijesti