Ponovo otvoren hotel 'Excelsior'

Slika /arhiva/hotel_excelsior_1.jpg

Upravo je završena obnova dubrovačkog Hotela Excelsior koji sutra ponovo otvara svoja vrata gostima, izvijestili su danas iz grupacije Jadranski luksuzni hoteli.

Obnova tog hotela kojeg je eminentni britanski dnevni list Sunday Times prošle godine uvrstio na top ljestvicu najpoželjnijih hotela na Mediteranu, započela je krajem studenog prošle godine, a osim dotjeravanja unutrašnjosti hotela, obnovljen je i stari dio tzv. Vila Odak koja će goste primiti za desetak dana, budući da je upravo u tijeku usklađivanje zadnjih detalja.

Riječ je o ulaganjima vrijednima više od pet milijuna eura, a hotel nakon adaptacije ima 152 luksuzno i unikatno uređene sobe, 13 junior apartmana, 4 de luxe apartmana, te jedan predsjednički apartman koji se nalazi u Vili Odak.

U odnosu na prethodnu godinu Hotel Excelsior je povećao cijene smještaja do 20%, pa tako cijena dvokrevetne sobe s pogledom na more iznosi 360 EUR po sobi, a cijena predsjedničkog apartmana, koji iz svakog svog ugla ima jedinstveni pogled na staru gradsku jezgru iznosi 2.990 EUR.

Za interijer obnovljenog dijela Hotela Excelsior pobrinula se Renata Štrok, koja je potpisala i dizajn interijera Hotela Dubrovnik Palacea, Hotela Bellevue te Grand hotela Bonavia koji posluju u sklopu grupacije. 



Pisane vijesti