Početkom lipnja otvorenje obnovljenog Vitality Hotela Punta

Slika /arhiva/punta-h-losinj-w.jpg

Malošinjska hotelska grupacija Lošinj Hotels&Villas početkom lipnja za prve će goste u Velom Lošinju otvoriti vrata obnovljenog hotela Vitality Hotel Punta, čime će ta Grupacija nadopuniti svoj portfelj s još jednim trećim u nizu posebno pozicioniranim hotelom sa četiri zvjezdice, najavili su danas iz te Grupacije. U obnovu, dokategorizaciju i repozicioniranje tog hotela uloženo je više od 12 milijuna eura.

Vitality Hotel Punta ima 219 moderno opremljenih soba i 16 apartmana s pogledom na more i stoljetnu borovu šumu, a od posebnih sadržaja ističu paletu aktivnosti za relaksaciju, koje su uz ostale osmislili i sportski stručnjaci PBS Centra sportske izvrsnosti iz Zagreba.

Ljekovito, miomirisno otočko bilje koristit će se u aromaterapeutskim i wellness tretmanima, a gost će moći sudjelovati i u edukativnim aromateraputskim radionicama. Hotel gostima nudi i kompleks unutarnjih i vanjskih bazena s morskom vodom, saune, vrtove s aromatičnim i ljekovitim biljem te druge, kako kažu, relax prostore. Gostima je u hotelu na raspolaganju i liječnička te stomatološka ordinacija.

Gastronomska ponuda hotela prati tradiciju otočke kuhinje temeljene na domaćim namirnicama, ali u ponudi su i vegetarijanski te bezglutenski specijaliteti te izbor ekoloških namirnica. (Hina)



Pisane vijesti