Otvorenje izložbe ”Eko - Tila reciklira“

Slika /arhiva/100421-TZZZ-logo.jpg

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prvu ovogodišnju izložbu u prostoru Turističke zajednice Zagrebačke županije kojom započinjemo ciklus izložbi i prezentacija koje smo za Vas pripremili u 2014. godini.

Pozivamo Vas da i Vi svojom nazočnošću uveličate otvorenje izložbe ”Eko - Tila reciklira“, u srijedu, 29. siječnja 2014. u 11 sati u županijskom Turističkom uredu u Preradovićevoj 42 u Zagrebu.

U vremenu u kojemu živimo zaokupljeni smo temama o zaštiti okoliša, pa tako i svijest o važnosti recikliranja postaje sve snažnija. Unazad nekoliko godina na području Zagrebačke županije registrirano je nekoliko udruga kojima je cilj podići ekološku svijest i stupanj odgovornosti građana prema otpadu. Jedna od njih je i Udruga za ekologiju, zaštitu okoliša, prirode i zdravlja „Tila“, koja je uspjela objediniti sve te faktore i začiniti ih dozom zabave i kreativnosti na svojim likovnim radionicama koje redovito organizira za stanovnike grada Zagreba i Zagrebačke županije. Osnovna ideja je kako sačuvati odbačene predmete, koji bi inače završili na otpadu, i preoblikovati ih u ukrasne i korisne predmete, te očuvati zdravlje i okoliš.

Na izložbi „Eko - Tila reciklira“ bit će izloženi ukrasni i uporabni predmeti koji su obrađeni na takvim radionicama tijekom proteklih godina pod vodstvom predsjednice udruge Duške Gregurek.

Izložba je otvorena do 19. veljače 2014.



Najave