Otvorene prijave za WTA nagrade u 2013. godini

Slika /arhiva/WTA-013.jpg

World Travel Awards (WTA), tzv. turistički Oskar otvorio je poziv za kandidiranje institucija, tvrtki, država i regija za dodjelu ovog globalno prihvaćenog najvišeg priznanja na području putovanja i turizma za izvrsnost u pružanju usluga korisnicima, razvoj proizvoda i rezultate poslovanja u sektoru turizma u 2013. godini.

Ove godine, na 20. godišnjicu ustanovljenja WTA nagrada, očekuje se najoštrija konkurencija do sada, s obzirom da sve veći broj tvrtki i destinacija shvaća marketinške mogućnosti koje proizlaze iz nominacije za WTA.

Natječaj po svim kategorijama otvoren je za regije  Afrike, Azije, Australije, Kariba, Europe, Indijskog oceana, Bliskog Istoka te Sjeverne, Južne i Srednje Amerike.

Više informacija, obrazac za prijavu i glasanje, kao i popis nominacija, može se naći na stranicama World Travel Awards.

Svečanosti dodjele, kojima prisustvuju dužnosnici vlada, vodeći ljudi iz sektora te predstavnici međunarodnih tiskanih i audio-vizualnih medija, smatraju se izvrsnom prilikom za uspostavu kontakata i razmjenu iskustva u sektoru turizma i putovanja. Velika završnica izbora za WTA 2013. održat će se u Las Vegasu krajem 2014. godine.

Na svečanosti dodjele WTA nagrada za 2012. godinu, prisustvovalo je više od 3000 uzvanika iz 92 zemlje i 194 svjetska medija.


 

 



Pisane vijesti