Otvorene on line prijave za Dane hrvatskog turizma 2013.

Slika /arhiva/2013-09-11_105901.jpg

Od ponedjeljka, 9. rujna 2013., omogućene su on line prijave za ovogodišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika Dani hrvatskog turizma 2013., koji se 24. i 25. listopada održavaju u Zadru, u Falkensteiner Hotels & Residences, Punta Skala. Na najvećem skupu turističkih djelatnika u Hrvatskoj, i ove će godine biti održan niz stručnih skupova, tematskih sjednica i radionica na kojima će domaći i strani stručnjaci raspravljati o hrvatskom turizmu te ocijeniti izazovnu, ali istovremeno i vrlo uspješnu turističku 2013. godinu. Također, na skupu će se raspravljati o perspektivama hrvatskog turizma, s naglaskom na promociju i razvoj glavnih turističkih proizvoda, u okviru čega će biti predstavljen nacrt Strateškog marketinškog plana turizma Hrvatske 2014.-2018. i program razvoja DMO-a. Također, bit će riječi i o ulozi hrvatske arhitekture i dizajna u turizmu, a predviđen je i tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske. Obrazac za on line prijavu sudionika nalazi se na web stranicama Ministarstva turizma, kao i na stranicama Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.

Od ponedjeljka, 9. rujna 2013., omogućene su on line prijave za ovogodišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika Dani hrvatskog turizma 2013., koji se 24. i 25. listopada održavaju u Zadru, u Falkensteiner Hotels & Residences, Punta Skala.

Na najvećem skupu turističkih djelatnika u Hrvatskoj, i ove će godine biti održan niz stručnih skupova, tematskih sjednica i radionica na kojima će domaći i strani stručnjaci raspravljati o hrvatskom turizmu te ocijeniti izazovnu, ali istovremeno i vrlo uspješnu turističku 2013. godinu. Također, na skupu će se raspravljati o perspektivama hrvatskog turizma, s naglaskom na promociju i razvoj glavnih turističkih proizvoda, u okviru čega će biti predstavljen nacrt Strateškog marketinškog plana turizma Hrvatske 2014.-2018. i program razvoja DMO-a. Također, bit će riječi i o ulozi hrvatske arhitekture i dizajna u turizmu, a predviđen je i tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske.

Dan uoči otvorenja DHT-a, 23. listopada 2013., u Falkensteiner Hotels & Residences, započet će stručni skup Svjetske turističke organizacije (UNWTO) i Europske komisije za putovanja (ETC) o korištenju elektroničkog marketinga u promociji turističkih destinacija, s naglaskom na socijalne mreže i mobilni marketing. Tijekom dvodnevnog UNWTO-ETC skupa, profesionalci u turizmu imati će priliku usavršiti svoje vještine u korištenju e-marketinga, ali isto tako raspraviti o trendovima, izazovima i mogućnostima korištenja suvremenih promocijskih alata. Više informacija o skupu, kao i obrazac za prijavu, nalaze se na http://europe.unwto.org/masterclass. Podsjećamo, na 20. zasjedanju Glavne skupštine Svjetske turističke organizacije (UNWTO) koje je krajem kolovoza održano u Zambiji i Zimbabveu, ministar turizma Darko Lorencin izabran je za potpredsjednika Glavne skupštine, kao predstavnik regije Europa te je Hrvatska izabrana u Izvršno vijeće Svjetske turističke organizacije.

Tradicionalni godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, s više od dvije tisuće sudionika, održava se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske radio televizije i Hrvatske turističke zajednice. Obrazac za on line prijavu sudionika nalazi se na web stranicama Ministarstva turizma, kao i na stranicama Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.



Pisane vijesti