Otvorena četvrta sezona Oktoberfest by Valamar

Slika /arhiva/octfest_valamar1.jpg

Usprkos jakoj kiši koja je gotovo poplavila Poreč, u velikom se šatoru na poluotoku Lanterna sinoć okupio veliki broj lokalnog stanovništva i gostiju iz inozemstva na otvorenju četvrtog izdanja Oktoberfesta by Valamar. Direktor sektora hrane i pića u Valamar Rivijeri Dario Kinkela i dugogodišnji predsjednik Uprave tvrtke Rivijere (danas Valamar Riviera d.d.) Franco Palma, zajedničkim su snagama „zakucali pipu na bačvu piva" otvorivši tako ovogodišnji Oktoberfest by Valamar u prepunom i bogato dekoriranom šatoru.

„Oktoberfest by Valamar polako postaje tradicija koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj gostiju koji uživaju u bavarskoj fešti uz najljepši pogled na svijetu, na naše prekrasno more. Ovakvo događanje jednostavno na najbolji mogući način zaokružuje sezonu prepunu raznih događanja i sadržaja za sve uzraste u organizaciji Valamara, čemu ovom prilikom s posebnim zadovoljstvom i nazdravljam, rekao je Dario Kinkela na sinoćnjem otvorenju.

Svi ljubitelji dobrog piva, jačeg mesnog menija i originalnog ozračja Oktoberfesta u sljedećih će osam dana  uživati u jedinstvenoj atmosferi tradicionalne bavarske zabave u mediteranskom okruženju Lanterne.

Na ovaj jedinstveni, mediteranski Oktoberfest by Valamar svake godine dolazi sve veći broj grupa gostiju iz Njemačke i Austrije, nerijetko u tradicionalnim bavarskim nošnjama. Upravo to je posebnost ovog Oktoberfest izdanja, prilikom čije se organizacije posebna pažnja pridaje i najmanjem detalju, od izgleda šatora, načina točenja i serviranja piva, izgleda osoblja, ponude originalnih bavarskih specijaliteta i live bendova koji za ovu priliku dolaze iz Austrije i Njemačke.



Pisane vijesti