Otvorena 18. poslovno turistička burza PUT

Slika /arhiva/221116-Burza_put1.JPG

Danas je u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici, uz domaćinstvo Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, otvorena poslovna turistička burza PUT, tradicionalni godišnji poslovni susret turističkih djelatnika iz područja agencijskog poslovanja, hotelijerstva i ugostiteljstva, sustava turističkih zajednica i turističkih organizacija.

Cilj je ovog događanja, koje je ove godine okupilo 120 sudionika iz 80-ak poslovnih subjekata iz  osam zemalja (Bosna i Hercegovina, Italija, Češka, Hrvatska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija) predstavljanje je hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja te njihovo upoznavanje s novostima i programima pripremljenim za turističku 2017. godinu.

U okviru burze, u srijedu 23. studenoga održati će se i svečanost dodjele tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best za 2016.godinu, što ih zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenje ukupne turističke ponude destinacije.

U završnom, trećem danu burze PUT, sudionici će na okruglom stolu raspravljati o stanju i razvoju vjerskog turizma u Hrvatskoj. 

Organizator je tvrtka DMK Vall 042 d.o.o.



Pisane vijesti