Otvoren natječaj za jubilarnu dodjelu nagrada CBTour za kreativne i inovativne programe u turizmu

Slika /arhiva/CBTour2014-L.JPG

Savez za energetiku Hrvatske, petu godinu zaredom, raspisao je javni natječaj za dodjelu nacionalne godišnje nagrade CBTour za kreativne i inovativne programe u turizmu s naglaskom na održivi razvoj, a te će se nagrade povodom Svjetskog dana turizma dodijeliti na posebnoj svečanosti 25. rujna 2014. godine.

Povodom jubilarne dodjele nagrada okupiti će se gospodarstvenici i predstavnici 40 dosadašnjih dobitnika nagrade te predstavnici 10 dobitnika nagrade za 2014. godinu, a Savez za energetiku Hrvatske predstaviti će i višejezični vodič 'Doživite kreativnu i inovativnu Hrvatsku'.

Program Saveza za energetiku Hrvatske odnosi se na poticanje kreativnih, inovativnih i modernih mehanizama za razvoj hrvatskog turizma s ciljem uspješnijeg plasmana hrvatske poslovno-turističke ponude, sadržaja, proizvoda i usluga na domaće i međunarodno tržište s posebnim naglaskom na održivi razvoj. Cilj programa je sustavno poticanje poslovne zajednice u turističkom sektoru na razvoj konkurentnog, efikasnog i djelotvornog poslovnog turizma.

Kao i u protekle četiri godine, nagrada će se dodijeliti u devet kategorija i to za ukupni program, program odgovornog turizma, team building, kreativni te marketinški program,kao i za najbolju uslugu, proizvod, tehnologiju te za najboljeg menadžera. Tradicionalno, deseta odnosno posebna nagrada bit će dodijeljena za najbolji projekt od svih pristiglih prijava, a vezana je uz ovogodišnju temu Svjetskog dana turizma "Turizam i razvoj zajednice".

Tekst javnog natječaja kao i obrazac za prijavu nalaze se na portalu www.CBTour.eu, rok za prijavu je 15. rujna 2014. godine.



Pisane vijesti