Održana prezentacija MEETEX-a - prve poslovne B2B burze hrvatske kongresne-incentive-events industrije

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/meetex_2019.JPG

U sklopu Dana hrvatskog turizma 2018. jučer je u Hvaru Hrvatska udruga profesionalaca kongresnog turizma HUPKT održala prezentaciju MEETEX-a - prve poslovne B2B burze hrvatske kongresne-incentive-events industrije. MEETEX je događanje na kojem se kao izlagači okupljaju svi bitni dionici hrvatske ponude poslovnog turizma, a kojima ćemo dovesti 50-70 pažljivo odabranih inozemnih kupaca (primarno iz Zapadne, Sjeverne i Srednje Europe), uz koje očekujemo još barem 30-ak domaćih.

Prvi MEETEX održat će se 19.-21. ožujka 2019. u Zagrebu u hotelu Westin, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, i uz potporu Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Croatia Airlinesa i kongresnih ureda destinacija.

Trodnevno događanje će biti kombinacija B2B direktnih sastanaka, predavanja atraktivnih govornika (tzv. „inspiration minutes“), stručnih radionica te networking aktivnosti, a sve u prilično inovativnom i humanom formatu koji će omogućiti svima – a iznad svega inozemnim kupcima – da se osjećaju ugodno i dobrodošlo, i da u takvim uvjetima započnu uspješnu suradnju s hrvatskim poslovnim subjektima.

Ostale vijesti