Održan Forum lošinjskih iznajmljivača i radionica "Kvarner Family"

Slika /arhiva/140314-ml-day.jpg

Forum lošinjskih iznajmljivača "Inovativni privatni", u sklopu kojeg je Turistička zajednica Kvarnera održala i edukativnu radionicu „Kvarner Family“, završio je jučer u Wellness hotelu Aurora na Malom Lošinju, održan u u suradnji s TZ grada i gradom Mali Lošinj.

Stopedeset iznajmljivača je s iznimnom pozornošću pratilo trosatnu edukaciju i time zadovoljili jedan od važnijih kriterija marketing brenda „Kvarner Family“, a to je redovito usavršavanje i stalna edukacija.

Direktorica TZG Malog Lošinja Đurđica Šimičić naglasila je važnost obiteljskog smještaja za turizam Maloga Lošinja, koji podiže kvalitetu ponude i ovakvim radionicama, dok je gradonačelnik Malog Lošinja Gari Cappelli predstavio projekte otoka u 2014. godini.

Jadranka grupa predstavila je planove daljnjeg razvoja destinacije, a održana je i prezentacija kredita za iznajmljivače OTP banke, PBZ-a te Raiffeisen banke. Predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja i turizama HGK Nedjeljko Pinezić, govorio je o mogućnostima plasmana smještajnih kapaciteta obiteljskog smještaja.

Voditeljica projekta ''Kvarner Family'' pri TZ Kvarnera Marica Mogorović predstavila je aktivnosti TZ Kvarnera na promociji i unapređenju obiteljskog smještaja, naglasila važnost uključuvanja u brand ''Kvarner Family'' te predstavila sve prednosti koje brand nudi svojim iznajmljivačima.

Također, predstavljen je daljnji razvoj subrendova i to ''Pet Friendly'', namijenjen gostima s kućnim ljubimcima, ''Bike Friendly'', namijenjen ciklo turistima te ''Turizam bez barijera'',  za osobe s poteškoćama.

Za vrijeme održavanja prezentacija i predavanja  u izlagačkom dijelu predstavilo se 30-tak izlagača.



Pisane vijesti