Novo izdanje online magazina o turizmu i putovanjima tipTravel

Slika /arhiva/tipTravelHR-011.jpg

Dubrovačko-neretvanska županija glavna je tema novog izdanja prvog hrvatskog online magazina o turizmu i putovanjima tipTravel u kojem je na 34 stranice, kroz autorsku novinarsku reportažu, predstavljeno šest odredišta juga Hrvatske: Dubrovnik i okolica, dolina Neretve i poluotok Pelješac te otoci Korčula, Mljet i Lastovo. Novi broj donosi i intervju s direktoricom Turističke zajednice grada Zagreba, Martinom Bienenfeld, od trendova predstavlja turizam mladih, a od inozemnih odredišta Berlin i Potsdam.

U novom broju može se saznati koja su hrvatska odredišta omiljena za aktivni turizam te koja će gourmet, kulturna, sportska i zabavna događanja obilježiti predstojeće razdoblje. Na 174 stranice novog broja nalazi se i niz drugih raznolikih priča i ideja za proljetna i ljetna putovanja kako primorskim, tako i kontinentalnim dijelom Hrvatske.

I u ovom broju magazin nastavlja, u suradnji s partnerima, darivati čitatelje ulaznicama za koncerte, predstave i festivale diljem Hrvatske, zanimljivim knjigama i vodičima te ulaznicama za Dinner in the Sky® koji se i ove godine održava u Zagrebu, do 31. svibnja.

TipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je besplatan za sve čitatelje. Sva izdanja magazina mogu se pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju korisnici iPad, iPhone i iPod touch uređaja mogu besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati 'tipTravel'). Putem aplikacije omogućen je još kvalitetniji doživljaj čitanja zbog niza interaktivnih sadržaja poput galerija fotografija, foto slide-showa, video sadržaja, mogućnosti povećanja određenih fotografija preko cijelog zaslona i slično. (www.tipTravelMagazine.com)



Pisane vijesti