Nova besplatna I-phone aplikacija za posjetitelje Zagreba

Slika /arhiva/tzzg-ww.jpg

Turistička zajednica grada Zagreba predstavila je danas novu aplikaciju za I-phone, naziva Time Out Zagreb.

Nakon uspješne suradnje pokrenute izdavanjem časopisa Time Out Zagreb u 2007. godini, ovo je novi način na koji se Zagreb, kao najmlađi europski glavni grad, predstavlja kao zanimljivo turističko odredište tijekom cijele godine.

Posebnost Time Out Zagreb aplikacije je ta da je svim korisnicima dostupna offline, bez troškova roaminga, a može ju se preuzeti bilo kada i bilo gdje. Sadržaj ove aplikacije posvećen je atrakcijama, zagrebačkoj povijesti, osnovnim znamenitostima, gastronomiji, noćnom životu, kupovini i svakodnevnim detaljima koji Zagreb čine posebnim u odnosu na druge europske gradove. Korisnicima se također nudi interaktivna mapa Zagreba, gdje svatko može kreirati svoj itinerer, pregledavanje fotografija i još mnogo toga.

Najvažnije je istaknuti da je Time Out Zagreb aplikacija potpuno besplatna za preuzimanje i korištenje, a Zagreb je time postao prvi grad na svijetu koji to omogućava svojim gostima i potencijalnim posjetiteljima.

Turistička zajednica grada Zagreba vjeruje da će se Zagreb na ovaj način još više približiti svima onima koji bi ga željeli posjetiti, te olakšati snalaženje onima koji u njemu već jesu.

Pisane vijesti