Nastup Hrvatske na sajmu „REISE CAMPING“ u Essenu

Slika 24.-28-2.2010;HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica predstavlja se u razdoblju od 24. do 28. veljače 2010. godine na specijaliziranom sajmu kampinga u Essenu, na kojem je ujedno i zemlja partner.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice osim opće ponude svoje programe te novosti iz turističke ponude predstavit će i suizlagači: turoperator I.D. Riva, Turistička zajednica otoka Krka, grada Raba, grada Cresa, Top Camping , Kamp Straško Pag, Kamping Village Šimuni Pag, Kamp Galeb Omiš, Arenaturist Pula-Medulin, Valalta Rovinj, Istraturist Umag, Maistra Rovinj, Liburnia Riviera Hoteli i putnička agencija Novasol.

Tiskovna konferencija Hrvatske turističke zajednice održat će se 24. veljače 2010. godine s početkom u 10,30, a na kojoj će nazočiti pomoćnik direktora Milo Sršen, te direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj Zlatko Deželjin. Milo Sršen održat će prezentaciju o novostima u hrvatskoj turističkoj ponudi s posebnim naglaskom na segment kampinga.

U sklopu sajma „REISE CAMPING“, 26. i 27. veljače održat će se etno modna revija s otoka Krka, dok će posjetitelje svaki dan zabavljati Ansambl „Dalmacija“.

Prema podacima državnog zavoda za statistiku u 2009. godini ostvareno je 2% više dolazaka s njemačkog tržišta (1.579,610 dolazaka) te 4% više noćenja (11.450,766 noćenja).


Najave