NAJAVA ZA MEDIJE: Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac na svečanom potpisivanju Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica u Turističku zajednicu Gorskog kotara

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac sudjelovat će 25. studenoga 2020. godine u Fužinama na svečanom potpisivanju Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica u Turističku zajednicu Gorskog kotara. Ovom prigodom predstavit će se i Master plan razvoja turizma Gorskog kotara. Potpisivanje Sporazuma bit će upriličeno u Domu kulture u Fužinama, dr. Franje Račkog 19, s početkom u 12.00 sati.

Nakon što je Ministarstvo turizma i sporta dalo suglasnost za osnivanje Turističke zajednice Gorskog kotara, te u finalnom koraku procedure i suglasnost na njen Statut, turističke zajednice gradova Vrbovsko, Čabar i Delnice te općina Fužine, Lokve, Mrkopalj, Brod Moravice, Skrad i Ravna Gora formalno se udružuju u Turističku zajednicu Gorskog kotara.
 
Ovom prilikom bit će predstavljen i strateški plan razvoja turizma Gorskog kotara (Master plan) koji definira i operativne strategije razvoja, destinacijsku menadžment organizaciju Gorskog kotara te strategiju marketinga i plan brandiranja.
 
Pozivamo predstavnike medija da svoj dolazak na ovo događanje prethodno najave Općini Fužine gdje će se potpisivanje Sporazuma i predstavljanje Master plana odvijati.

Najave