Na sajmu Promohotel u Poreču 120 izlagača

Slika /arhiva/110316-promohotel-w.jpg

Na 28. međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel, koji je danas svečano otvoren u porečkoj sportskoj dvorani Žatika, do 23. ožujka sudjeluje 120 izlagača iz Hrvatske, Italije, Egipta, Slovenije i Srbije.

Oni izlažu na 3000 četvornih metara unutrašnjeg i 700 kvadrata vanjskog izložbenog prostora.

Promohotel je otvorio zamjenik istarskog župana Vedran Grubišić, dok je predsjednica Županijske gospodarske komore Jasna Jaklin Majetić zahvalila izlagačima na velikom odazivu istaknuvši kako su upravo takvi sajmovi jedna od mogućnosti za prezentaciju njihovih proizvoda i usporedbu s konkurencijom, kao i za direktno ugovaranje novih poslova.

Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana, a predstavljeni proizvodi također mogu biti zanimljivi i korisni za kućanstva.

Uz izložbene sadržaje bit će organizirana i mnoga gastro događanja, okrugli stolovi, prezentacije i predavanja.

U sklopu sajma održat će se 12. izdanje Promonature, izložbe autohtonih i ekoloških proizvoda koju organizira udruga proizvođača, prerađivača, prodavača i potrošača bio-proizvoda "Bio Istra", koja ove godine slavi 15. obljetnicu postojanja. (Hina)



Pisane vijesti