Na kongresnoj burzi IBTM u Barceloni velik interes za Hrvatsku

Slika /arhiva/HTZ 2016 log-w.jpg

Na međunarodnoj kongresnoj burzi IBTM u Barceloni ovog tjedna brojni su organizatori kongresa, nagradnih i motivirajući putovanja u razgovorima s hrvatskim partnerima iskazali velik interes za organizaciju takvih skupova u Hrvatskoj, izvijestili su u četvrtak iz Glavnog ureda HTZ-a.

HTZ (Hrvatska turistička zajednica) bila je nositelj hrvatskog nastupa na toj kongresnoj burzi koja se u Barceloni održava od 29. studenoga do 1. prosinca.

Uz HTZ, hrvatske kongresne mogućnosti predstavlja 12 suizlagača na čelu s kongresnim uredima turističkih zajednica Dubrovnika i Zagreba te kompanije Valamar, Radisson Blu-Dubrovački vrtovi sunca, HUP-Zagreb, Jadranski luksuzni hoteli (ALH), Ban Tours, Elite Travel, Intours, Penta, Rina Travel te Spektar putovanja.

HTZ je na burzi dnevno organizirala po tri destinacijske prezentacije koje su također pobudile zanimanje partnera, a na hrvatskom su štandu održani i sastanci s predstavnicima raznih udruženja, korporacija, DMC i event agencija. (Hina)Pisane vijesti