Na GAST-u 5. međunarodni gospodarski susreti

Slika /arhiva/gast-sajam-014.JPG

U sklopu međunarodnog sajma GAST-a i u organizaciji HGK- Županijske komore iz Splita danas su na Žnjanu počeli 5. međunarodni gospodarski susreti "Tourism@GAST2014".

Među sudionicima su hotelijeri, razne agencije, proizvođači namještaja te prehrambenih proizvoda pa naši poduzetnici izravno mogu komunicirati s kolegama iz drugih zemalja i poslovati.

Ovo je već peti put zaredom kako se gospodarski susreti organiziraju na GAST-u. Organizatori kažu kako su prošle godine na gospodarskim susretima u sklopu GAST-a realizirana 124 poslovna sastanka na kojima su sudjelovala 83 gospodarstvenika iz više od 60 tvrtki. Ove godine zastupljeno je sedam zemalja, 66 tvrtki za koje je predviđeno 90 sastanaka u osam termina.

Međunarodni gospodarski susreti na GAST-u organiziraju se s partnerima iz europske poduzetničke mreže i institucijama iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Italije, Češke, Malte, Srbije i Crne Gore. Iz tih zemalja i Hrvatske sudjeluje stotinjak poduzetnika iz turizma i ugostiteljstva. (Hina)



Pisane vijesti