Multimedijskii projekt "Eko Etno Hrvatska Europa Tour"

Slika /arhiva/010-EEHET_logo.jpg

Sajam Eko Etno Hrvatska Europa Tour 2010 održat će se od 13. do 17. listopada u Zadru, u sportskom centru Višnjik, najavili su iz Hrvatskog farmera, organizatora sajma.

U okviru te manifestacije održat će se 8. sajam Eko Etno Hrvatska, 2. sajam Eko Etno Europa i 2. sajam Eko Etno Tour, sajmovi na kojima domaći i međunarodni izlagači predstavljaju proizvode i usluge ruralnih područja s posebnim naglaskom na ruralni turizam.

U sklopu tih sajmova bit će održan i niz stručno-znanstvenih događanja, predstavljanja, edukativnih i promidžbenih aktivnosti vezanih za hrvatski i europski ruralni prostor.

Iz Hrvatskog farmera također ističu kako sudionici sajma sudjeluju u stručnom ocjenjivanju izložbenog prostora te proizvoda u akciji "Najbolje od najboljeg", a pokreću i akciju ocjenjivanja "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" koja će postati tradicionalna nagrada te multimedijske manifestacije.

Pokrovitelji Sajma Eko Etno Hrvatska Europa Tour 2010 su predsjednik Republike Ivo Josipović, više ministarstava - poljoprivrede, turizma, regionalnog razvoja, gospodarstva, mora, kulture, obitelji, te Zadarska županija, Grad Zadar i Hrvatska gospodarska komora. (Hina)

Pisane vijesti