Ministrica Nikolina Brnjac s predsjednicom Hrvatskog teniskog saveza Nikolinom Babić

Slika /2021_ilustrac_f/210428_mints.jpg

O inicijativi izgradnje Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu te nizu drugih infrastrukturnih, ali i razvojnih projekata i planova za hrvatski tenis, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac danas je razgovarala s predsjednicom Hrvatskog teniskog saveza Nikolinom Babić.

Tom prilikom ministrici su predstavljeni planovi za organizaciju važnih natjecanja u Hrvatskoj, ali i sudjelovanje hrvatskih tenisača i reprezentativaca na međunarodnim natjecanjima i turnirima.
 
Ministrica Brnjac izrazila je podršku jasnoj viziji razvoja hrvatskog tenisa u svim segmentima koje je predstavio Hrvatski teniski savez te poželjela uspjeh u realizaciji svih ciljeva, ali i naglasila sva nastojanja Ministarstva turizma i sporta na uređenju sustava sporta i podršci razvoju sporta kroz niz projekata na kojima se trenutno radi.
 
Uz ministricu Nikolinu Brnjac sastanku su prisustvovali državni tajnik Tomislav Družak te ravnatelj Uprave za sport Krešimir Šamija, dok su uz predsjednicu Hrvatskog teniskog saveza Nikolinu Babić prisustvovali dopredsjednici saveza Neven Nakić i Franc Regina te izvršni direktor Vladimir Jovanovski.

Priopćenja