Ministara Kliman na susretu obrtnika i poduzetnika Istarske županije te na Dimensions festivalu

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma u tehničkoj Vladi Anton Kliman u srijedu 24. kolovoza sudjelovat će na susretu obrtnika i poduzetnika s područja Istarske županije, (srijeda, 24. kolovoza u 12 sati, u Županijskoj komori Pula (HGK; Carrarina ul. 5).

Ovom prilikom, ministar će posjetiti i Dimensions festival Pula, gdje će oko 20.00 sati u hotelu Amfiteatar (pored Arene) dati izjave za medije. Nakon druženja predviđen je odlazak na koncert skupine Massive Attack.

Dimensions festival u svojih pet godina postojanja postao je ultimativni cilj za pronicljive ljubitelje glazbe širom svijeta. Beskompromisan odabir izvođača, divan jadranski ambijent i prijateljski ugođaj temelji su koji čvrsto drže ugled ovog događaja bez premca. Kultna britanska skupina Massive Attack otvorit će Dimensions festival 24. kolovoza na jednoj od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni. Upravo na tom mjestu, uz vrhunsku koncertnu produkciju, počinje peti Dimensions festival koji je posljednjih godina stekao reputaciju jednog od najutjecajnijih festivala elektroničke glazbe u svijetu.
 



Najave