Ministar turizma na manifestaciji Poslovni uzlet

Slika /arhiva/mint.jpg

SVIM REDAKCIJAMA

Ministar turizma Darko Lorencin će prisustvovati Poslovnom uzletu u Novigradu. Ministar Lorencin će u sklopu programa otvorenja manifestacije, sudjelovati u formi intervjua 1 na 1, s početkom u 10.45 sati  (petak, 6. 11. 2015. hotel Maestral, Terre 2,  Novigrad).

Poslovni uzlet je projekt kojim se želi promovirati uspješne male i srednje poduzetnike te im omogućiti alate za još bolji uspjeh. 

Nakon toga Vas pozivamo na uručenje „Q“ oznake za kvalitetu porečkom hotelu Valamar Riviera 4* i Villi Parentino 4* koje će se održati s početkom u 12 sati  u hotelu Valamar Riviera 4*, Obala maršala Tita 15, u Poreču. Oznaku kvalitete „Q“ uručit će ministar turizma Darko Lorencin, a u ime Valamara primit će je Denis Prevolšek, direktor hotela Valamar Riviera 4* i Ville Parentino 4*. Oznaka kvalitete „Q“ dodjeljuje se u skladu s odredbama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, odnosno Pravilnika za dodjele oznake kvalitete ugostiteljskog objekta - za hotele s ciljem poticanja izvrsnosti i svojevrsnog nagrađivanja i promoviranja kvalitetnih hotela.

Ovom prilikom ministar Lorenin će se osvrnuti na rezultate turističkog prometa za deset mjeseci 2015. godine.



Najave