Ministar turizma na konferenciji za medije povodom održavanja Mercedes-Benz UCI Mauntain Bike World Cup

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/mint2018_1.jpg
POZIV ZA NOVINARE
 
Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovat će na konferenciji za medije koja se povodom održavanja Mercedes-Benz UCI Mauntain Bike World Cup-a Lošinj 2018. održava u Zagrebu, u četvrtak 12. travnja 2018. godine u 12.00 sati, u PAPA'S – American baru, Tuškanac 1 (u blizini garaže Tuškanac), Zagreb.
 
Uz ministra turizma Garija Cappellija, nazočnima će se obratiti gradonačelnica grada Malog Lošinja Ana Kučić, direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov, predsjednik Hrvatskog biciklističkog saveza Tomislav Zadro, direktorica odjela za razvoj proizvoda Jadranka hotela d.o.o. Đurđica Šimičić i direktor TZ Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.
 
Mercedes-Benz UCI Mauntain Bike World Cup Lošinj 2018. utrka je koja se održava od 19. do 22. travnja 2018. godine na Malom Lošinju. U utrci će sudjelovati tristotinjak natjecatelja iz cijeloga svijeta koji će se spuštati 1,8 kilometara dugim stazama i vidikovcima otoka. Natjecati će se u ekstremnoj biciklističkoj spust utrci u organizaciji Atletskog kluba Lošinj i Mountain bike kluba iz Trbovlja, uz punu podršku Ministarstva turizma, HTZ-a, TZ Kvarnera, Grada Malog Lošinja, Lošinj Hotels & Villas i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.
 

Najave