Ministar turizma Gari Cappelli u posjetu Ličko-senjskoj županiji

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/190304_cappelli.jpg

Ministar turizma Gari Cappelli posjetio je danas turističke sadržaje u Ličko-senjskoj županiji. Nakon posjeta gradu Otočcu, ministar Cappelli obišao je projekt T-NEST, inovativni luksuzni eko resort u Lovincu koji je u procesu izgradnje i čije se otvaranje očekuje u jesen ove godine. “Ministarstvo turizma pozdravlja spremnost investitora na ulaganje od gotovo 16 milijuna eura u inovativan projekt koji je jedinstven u trenutnoj turističkoj ponudi Hrvatske, ali i šire. Riječ je o ulaganju u kontinentalni turizam, otvaraju se nova radna mjesta, objekt će raditi čitavu godinu, a koristi će imati i lokalni poljoprivrednici jer će se njihovu proizvodi otkupljivati i posluživati gostima”, izjavio je ministar Cappelli.

U Lovincu se u sklopu najveće investicije u Ličko-senjskoj županiji grade 72+8 luksuzne smještajne jedinice koje se sastoje od 42 platnene vile i 30 luksuznih drvenih vila smješteih u divljini šume, na krošnjama drveća ili na jezeru. Sve smještajne jedinice bit će opremljene high tech tehnologijom, wifi, audio i video uređajima. Za potpuno opuštanje gostima će na raspolaganju biti i jacuzziji, a najluksuznije vile posjedovat će vlastite saune i bazene.

Uz vrhunske gastronomske specijalitete internacionalne i lokalne ličke kuhinje u dva restorana smještena na vodi i u šumi, gosti će imati na raspolaganju i opuštajući wellness, bazen, pješačke i trim staze, a u ponudi će im biti i Tesla automobili, kako bi mogli istraživati povijesne gradove bogate kulturne baštine, nacionalne parkove i najljepše prirodne lokalitete Hrvatske, koje se nalaze u blizini resorta.

Budući eko resort ciljano je već predstavljen na usko specijaliziranim turističkim sajmovima i forumima širom svijeta, usmjeren posebnoj tržišnoj skupini unutar luksuznog segmenta putovanja.

Ministar Cappelli nastavio je posjet Lovincu obilaskom sanjkališta – izletišta Cvituša te Hostela Sv.Rok koji svojim sportskim sadržajima i smještajnom ponudom upotpunjuju turističku ponudu općine Lovinac.

Pisane vijesti